POLÍTICA DE PRIVACITAT

La teva privacitat és important per a nosaltres. En aquesta declaració de privacitat t’expliquem les dades personals que recollim com els fem servir. T’animem a llegir detingudament aquests termes abans de facilitar les teves dades personals en aquesta web.

En el cas dels menors de 14 anys es requereix el consentiment dels pares o tutors per al tractament de les seves dades personals.

En cap cas es demanaran el menor d’edat dades relatives a la situació professional, econòmica o a la intimitat dels altres membres de la família, sense el consentiment d’aquests.

Si ets menor de 14 anys i has accedit a aquest lloc web sense avisar als teus pares, no has de registrar com a usuari.

En aquest web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits.

Ens hem esforçat molt en crear un espai segur i fiable i per això vull compartir els meus principis respecte a la teva privacitat:

  • Mai vam sol·licitar informació personal a menys que realment sigui necessària per prestar-te els serveis que ens requereixis.
  • Mai compartim informació personal dels nostres usuaris amb ningú, excepte per complir amb la llei o en cas de comptar amb la vostra autorització expressa.
  • Mai utilitzem les teves dades personals amb una finalitat diferent a l’expressada en aquesta política de privacitat.

Cal advertir que aquesta política de privacitat podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, per la qual cosa s’aconsella als usuaris que la visitin periòdicament. És aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar algun formulari de qualsevol dels seus formularis de contacte on es demanin dades de caràcter personal.

La Teca 33 ha adequat aquesta web a les exigències de l’Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals (LOPDGDD), així com amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Responsable del tratamiento de tus datos personales:

  • Identitat del responsable: Alena Turu Calvet
  • Nom comercial: La Teca 33
  • NIF/CIF: B67265371
  • Adreça: C/ Sant Cugat, 8
  • Email: lateca33@gmail.com

Als efectes del que preveu el Reglament General de Protecció de Dades abans esmentat, les dades personals que ens enviïs a través dels formularis del web, rebran el tractament de dades de “Usuaris de la web i subscriptors”.

Per al tractament de dades dels nostres usuaris, implementem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent.

Principis que aplicarem a la teva informació

En el tractament de les teves dades personals, aplicarem els següents principis que s’ajusten a les exigències de el nou reglament europeu de protecció de dades:

  • Principi de licitud, lleialtat i transparència: Sempre anem a requerir el teu consentiment per al tractament de les teves dades personals per a un o diversos fins específics que et informarem prèviament amb absoluta transparència.
  • Principi de minimització de dades: Només anem a sol·licitar dades estrictament necessàries en relació amb els fins per als quals els requerim. Els mínims possibles.
  • Principi de limitació del termini de conservació: Les dades seran mantinguts durant no més temps de l’necessari per als fins de l’tractament, en funció a la finalitat, informarem de el termini de conservació corresponent, en el cas de subscripcions, periòdicament revisem les llistes i eliminem aquells registres inactius durant un temps considerable.
  • Principi d’integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de tal manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i la seva confidencialitat. Has de saber que prenc totes les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels nostres usuaris per part de tercers.

Exactitud i veracitat de le dades

Com a usuari, ets l’únic responsable de la veracitat i modificació de les dades que facis arribar a La Teca 33, exonerant-nos de qualsevol responsabilitat alrespecte.

És a dir, a tu et correspon garantir i respondre en qualsevol cas de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i et compromets a mantenir-los degudament actualitzats.

D’acord a l’expressat en aquesta Política de Privacitat, acceptes proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o reserva de taula.

Accés a dades per compte de tercers

Per poder prestar serveis estrictament necessaris per al funcionament i desenvolupament de les activitats d’aquest lloc web, us informem que compartim dades amb els següents prestadors de servei sota les seves corresponents condicions de privacitat.

Pots tenir la total tranquil·litat que aquests tercers no podran utilitzar aquesta informació per a cap altra finalitat que no estigui regulat específicament en les nostres relacions amb ells en virtut de la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

Aquest lloc web està allotjat 10dencehispahard S.L., amb marca comercial cdmon, que proporciona els serveis de hosting perquè puguis accedir i navegar pel nostre lloc. Pots consultar la política de privacitat i altres aspectes legals d’aquesta empresa en el següent enllaç: https://www.cdmon.com/images/Garantia_de_cumplimiento_RGPD_CDmon.pdf

UBICACIÓ I CONTACTE

LOCALITZACIÓ

CARRER SANT CUGAT, 8
08021 SABADELL (BARCELONA)
Tel.: 93 141 50 26

RESTAURANT

Consulta els horaris del Restaurant clicant AQUÍ

TAKE AWAY

Consulta els horaris del servei Take Away clicant AQUÍ